Heaters & Ontvochtigers

Bos Elektro Catalogus

Heaters & Ontvochtigers

Naast de productie van verdeelkasten, schakelmateriaal, verlichtingsarmaturen, statieven en lichtmasten, produceert Bos elektro bv een complete lijn van ventilatorkachels onder de naam Primaeheat®. Deze kachels zijn uitermate geschikt voor gebruik in ruwe omstandigheden en standaard leverbaar vanaf 3 t/m 15 Kw. De optimale oplossing voor verplaatsbare of stationaire luchtverwarming in bouw, industrie en op festiviteiten.

Primeaheat® wandconvectoren en vorstbewakers zijn leverbaar t/m 2000 watt en naar keuze uitgevoerd met een turbo ventilator voor een geforceerde circulatie van de luchtstroom.

Eurodry®: een compleet programma ontvochtigers die wij in een eigentijds design produceren met o.a grote transportwielen, slangaansluiting voor de afvoer van het condenswater en een elektronische bedieningsdisplay. De Eurodry ontvochtigers zijn geschikt voor professioneel gebruik en leverbaar vanaf een capaciteit van 20 liter per 24 uur in een uiterst compact model. De grootse robuuste telg uit de serie heeft een capaciteit van 150 liter per 24 uur.

Eurocool® airconditioning draagt enorm bij aan het comfort van uw werkplek in o.a. bouwketen, kantoren, kantines en andere afgesloten ruimtes. De modellen hebben een modern uiterlijk, zijn compact en leveren een hoog rendement .Ze zijn verkrijgbaar in verrijdbare-, split-, en wandunits.

Bos elektro bv ©  |  Oscar Romerolaan 12 , 1216 TK, Hilversum  |  E-mail  |  Telefoon +31 (0)35 623 6000  |  Fax +31 (0)35 623 5968  |  Disclaimer  |  Privacy